KOHEV KAERAHELBEPUDER VAHUSTATUD MUNAVALGEGA

Hommikust helbeputru võib valmistada ühtviisi hästi nii kaera-, odra-, riisi kui ka mitmeviljahelvestest, nii vee kui piimaga või mõlemaga.

1tk       Munavalge                                                       478Kcal

50g      Mustikas                                                          20g Valku

40g      Astelpaju                                                         57g Süsivesikuid

20g      Maapähklivõi naturaalne                                18g Rasva

0,5tk    Piparkook

VALMISTAMINE

  1. Keeda kaehelbeid veega tasasel tulel kuni 7 minutit.
  2. Vahusta munavalge mikseriga kohevaks vahuks ja lisa potti. Sega hoolikalt koos kaerahelvestega ning lase podiseda madalal kuumusel 3-5 minutit, seda mõned korrad.
  3. Maitsesta pudru soola ja kaneeliga.
  4. Pane puder kaussi, lisa marjad, maapähklivõi, niruta peale siirup ja purusta poolik piparkook peale.