Kohev kaerahelbepuder vahustatud munavalgega

Loe edasi

Hommikust helbeputru võib valmistada ühtviisi hästi nii kaera-, odra-, riisi kui ka mitmeviljahelvestest, nii vee kui piimaga või mõlemaga.

KOOSTISOSAD

1tk       Munavalge                                                      

50g      Mustikas                                                         

40g      Astelpaju                                                        

20g      Maapähklivõi naturaalne                                

0,5tk    Piparkook

478 Kcal

20G Valku

57g Süsivesikuid

18g Rasva

VALMISTAMINE

  1. Keeda kaehelbeid veega tasasel tulel kuni 7 minutit.
  2. Vahusta munavalge mikseriga kohevaks vahuks ja lisa potti. Sega hoolikalt koos kaerahelvestega ning lase podiseda madalal kuumusel 3-5 minutit, seda mõned korrad.
  3. Maitsesta pudru soola ja kaneeliga.
  4. Pane puder kaussi, lisa marjad, maapähklivõi, niruta peale siirup ja purusta poolik piparkook peale.