
Kohev kaerahelbepuder vahustatud munavalgega
Hommikust helbeputru võib valmistada ühtviisi hästi nii kaera-, odra-, riisi kui ka mitmeviljahelvestest, nii vee kui piimaga või mõlemaga.
KOOSTISOSAD
1tk Munavalge
50g Mustikas
40g Astelpaju
20g Maapähklivõi naturaalne
0,5tk Piparkook
478 Kcal
20G Valku
57g Süsivesikuid
18g Rasva
VALMISTAMINE
- Keeda kaehelbeid veega tasasel tulel kuni 7 minutit.
- Vahusta munavalge mikseriga kohevaks vahuks ja lisa potti. Sega hoolikalt koos kaerahelvestega ning lase podiseda madalal kuumusel 3-5 minutit, seda mõned korrad.
- Maitsesta pudru soola ja kaneeliga.
- Pane puder kaussi, lisa marjad, maapähklivõi, niruta peale siirup ja purusta poolik piparkook peale.